Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Σαλευρής:"Κάποιοι πολεμούν την Καλλιθέα..."

Σφόδρες αντιδράσεις εχει προκαλέσει στην Καλλιθέα η αναφορά της Ουέφα πως το παιχνίδι Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών πιθανόν να ήταν στημένο...
Ο πρόεδρος της Καλλιθέας μιλώντας σε ιστοσελίδα τόνισε πως γίνεται προσπάθεια να τιμωρηθεί η Καλλιθεά επειδή συνέβαλλε πέρυσι στην "εξυγίανση" του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτή η αναφορά είναι παντελώς αναληθής...

Απόσπασμα των δηλώσεων Σαλευρή: «Μείναμε όλοι έκπληκτοι. Εγώ είχα ανέβει στα Γιαννιτσά για το παιχνίδι και περίπου στις 15:30 πληροφορήθηκα το το γεγονός. Με εκπλήττει η... ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν οι αρμόδιες αρχές. Πρέπει να ριχτεί άπλετο φως. Πρόκειται για μία ανύπαρκτη υπόθεση. Πώς γίνεται να μιλάνε για ύποπτο, όταν η ομάδα μας έχει την πρώτη επίθεση στην κατηγορία και στην έδρα μας σκοράρουμε περισσότερα από δύο γκολ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι γίνεται προσπάθεια να τιμωρήσουν την Καλλιθέα. Αυτή την στιγμή εκκρεμούν στην ΕΠΟ 23 παιχνίδια «ύποπτα», τα περισσότερα εκ των οποίων είναι στο... συρτάρι. Εμείς ζητήσαμε τα έγγραφα για να τα δούμε.
Εμείς είμαστε ένα σωματείο που βάλαμε την ζωή μας σε κίνδυνο για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Μετά από τις καταγγελίες που είχαμε κάνει για τα πλαστά, κάποιοι προσπαθούν να σπιλώσουν την τιμή μας. Να θυμίσω εξάλλου ότι πέρυσι είχαμε δεχτεί κι επίθεση από τους... γνωστούς-αγνώστους. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
Αυτό που ζητάμε είναι την άμεση δημοσιοποίηση του εγγράφου, να βγει το πόρισμα στο φως της δημοσιότητας. Ορισμένοι ενοχλήθηκαν από την πορεία της Καλλιθέας και... είναι γνωστοί αυτοί, μας φοβούνται. Να ξέρουν όμως ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι αδιέξοδοι...».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα