Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αστέρας Μαγούλας:"Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στον Βουρνέλη..."

Ιδιαίτερη ευρηματικότητα επιδεικνύουν οι ομάδες στις ανακοινώσεις τους όσον αφορά τις διαιτησίες...Έτσι και ο Αστέρας Μαγούλας εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας.."εφευρέτη και για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας" το διαιτητή Βoυρνέλη, ο οποίος όπως υποστηρίζουν αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ρούβα στην Κρήτη..!
Παρατίθεται ένα απόσπασμα της ανακοίνωσης: "Το Δ.Σ. του Τ.Α.Π. Α.Ο. Αστέρα Μαγούλας ευχαριστεί το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Ρούβας για την φιλοξενία της αποστολής στο μεταξύ τους αγώνα. Διπλό “ελπίδας” για την ομάδα μας θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το αποτέλεσμα του αγώνα Π.Α.Ε. Ρούβας - Τ.Α.Π. Α.Ο. Αστέρα Μαγούλας (0 – 1). Τα φώτα όμως, κατά την γνώμη μας, δυστυχώς πέφτουν σ’ έναν άλλο πρωταγωνιστή του αγώνα, στον διαιτητή κ. Βουρνέλη και αυτό διότι αν υπάρχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ποδοσφαιρικές πατέντες, θεωρούμε ότι το δικαιούται, καθώς κατάφερε σε έναν αγώνα να κάνει δύο “εφευρέσεις”...
Στο 67’ εκτυλίχθηκε μία φάση που παρόμοιες βλέπουμε ουκ ολίγες σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα, ο Τσούπρος προστάτευσε με το σώμα του την μπάλα για να βγει πλάγιο υπέρ του Αστέρα. Ο κος Βουρνέλης δεν έδωσε πλάγιο αλλά προς έκπληξη όλων έδωσε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων, δεύτερη κίτρινη και αποβολή του Τσούπρου!!!
Επίσης το νόημα που κάνει ο Βουρνέλης για καθυστερήσεις προς τον τέταρτο Διαιτητή αντιστοιχεί σε 7 λεπτά!!!! καθυστερήσεων χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ιδιαίτερη καθυστέρηση ή τραυματισμός στη κανονική διάρκεια του αγώνα, σφυρίζοντας τελικά τη λήξη στα 8 λεπτά καθυστερήσεων... "

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα