Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Οργανωμένοι οπαδοί Ολυμπιακού Βόλου:"Αφανίσαμε το ΠΑΣΟΚ από τη Μαγνησία!"

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου (Austrian Boys Club, ΣΦΟΒ, Vatos Locos, Athens Club, Red Eagles, Αργοναύτες, Κόκκινη Ν. Ιωνία, Red Club Κασσαβέτη, Lady’s Club, Red Madness, Οικονομικός Όμιλος) τονίζοντας πως το εκλογικό αποτέλεσμα εις βάρος του ΠΑΣΟΚ,  ήταν μία απάντηση για την πολιτική δίωξη που υπέστη η θεσσαλική ομάδα, ενώ τονίζουν πως και αυτοί μπορούν ανα αφανίζουν κόμματα και πολιτικούς, όπως αυτοί αφάνισαν τον Ολυμπιακό Βόλου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το μήνυμα που έστειλε 10.000 κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου στο συλλαλητήριο της περασμένης Παρασκευής και το στοίχημα που βάλαμε για μονοψήφιο νούμερο και αφανισμό του ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη της Μαγνησίας, ήταν για μας επιτυχία και απάντηση για την πολιτική δίωξη που υπέστη η ομάδα μας.
Να το καταλάβουν όλοι ότι με τη δύναμη που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου, δεν μπορεί να παίξει κανένας. Διότι και εμείς έχουμε τα δικά μας “εργαλεία” για να αφανίζουμε κόμματα και πολιτικούς.
Τώρα στα πολιτικά χωράφια της Γ’ και Δ’ Εθνικής να ζητήσουν από τον Γερουλάνο πολιτική αποκατάσταση. Στη δική τους ψευτοκάθαρση απαντήσαμε και εμείς με τη δική μας κάθαρση."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα