Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Τζαναβάρας"Ο Βύζας πήρε το πρωτάθλημα"

Σε πελάγη ευτυχίας πλέεον στα Μέγαρα μιας που ο Βύζαντας παρά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία αφού ο Αγροτικός Αστέρας ηττήθηκε στη Λάρισα...

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Παναγιώτης Τζαναβάρας, τόνισε πως η παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία είναι άθλος με τις συνθήκες που αντιμετώπισαν και πως είναι σαν ο Βύζας να κατέκτησε το πρωτάθλημα!

Απόσπασμα των δηλώσεών του:"Είχα μια μεγάλη πίστη πως θα τα καταφέρουμε και το καταφέραμε έστω και με την ήττα του Αγροτικού Αστέρα στην Λάρισα.Από την εμπειρία που έχω, θέλω να πω πως το ότι έμεινε ο Βύζας στην κατηγορία με τέτοια προβλήματα ισοδυναμεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην διοίκηση του κυρίου Κοσσυβάκη που ανέλαβε την ομάδα τον Δεκέμβριο, βρήκε τρομερά προβλήματα και σιγά, σιγά όσο μπορούσε οργάνωσε τα πράγματα και έκανε αξιοπρεπή την διαβίωση μας εδώ στην ομάδα. σε αυτό το γήπεδο, όπως είπε και ο Μιχάλης Γρηγορίου, είναι τραγικό αυτό που ζούμε κάθε μέρα.

Ξέραμε τις αδυναμίες μας, ξέραμε πως είμαστε στις ομάδες της τρίτης ταχύτητας που θα πάλευαν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Παρόλα αυτά τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον κόσμο που ήξερε τα προβλήματα, τις δυνατότητες της ομάδας και την στήριξε όλη την χρονιά με την παρουσία του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα