Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Διαιτητής Ιωαννίδης προς παράγοντα της Καλλιθέας στο Καλλιθέα-Παναχαϊκή 2-2:"Τί άλλο να σας κάνω?"

Αναταραχή στην Πάτρα έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί του αμυντικού της ομάδας της Παναχαϊκής Γιώργου Κοκκίνη, ο οποίος και ορκιζόταν πως άκουσε το διαιτητή Ιωαννίδη από την Αργολίδα να λέει προς παράγοντα της Καλλιθέας«Τι άλλο να σας κάνω;!».

Οι Πατρινοί παρά το 2-2, έχουν πάλι πολλά παράπονα από τον διαιτητή και ο Αλέξης Κούγιας δεν δίστασε να μιλήσει για νέα "παράγκα", και τόνισε πως πρέπει να ανοίξουν τα τηλέφωνα Δούρου και Αρμπάκιολη!

«Δεν πάει άλλο. Είμαστε αγανακτισμένοι, δεν είμαστε από αυτούς που θέλουν να διαμαρτυρηθούν για κάθε ματς. Αυτά που έγιναν στην Πάτρα με τον Πλατανιά δεν τα έχω δει ποτέ πάλι στη ζωή μου. Για να βρεθεί άκρη για όσα έγιναν θα πρέπει να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Δούρου, του Αμπάρκιολη και του Γενναίου.

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που βγάζουν χρήματα από το ποδόσφαιρο, ή τα ξεπλένουν. Αυτά πρέπει να καθαρίσουν και μίλησα πριν από 40 ημέρες με τον Εισαγγελέα Καλόφωνο για να του εξηγήσω τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Δεν θα μιλήσω πάλι δημόσια για κανέναν, αλλά θα τα λέω εκεί που πρέπει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα