Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τί γράψανε τα γερμανικά ΜΜΕ για την νίκη της Γερμανίας επί της Εθνικής μας με 4-2...

Συγκρατημένες ήταν στις εκφράσεις τους οι γερμανικές φυλλάδες, οι οποίες απέφυγαν χαρακτηρισμούς προς τους Έλληνες, και αναφέρουν πως η Γερμανία νίκησε άνετα και χόρεψε συρτάκι την ελληνική ομάδα...

Hamburger Morgenpost:" Η Μπέρσταϊν Αρένα μετατράπηκε σε γερμανικό πάρτι. Μα τον Δία ήταν ήταν ένα φεστιβάλ γκολ. Η Γερμανία χόρεψε συρτάκι και το όνειρο συνεχίζεται μετά το 4-2. Τώρα απομένουν δύο νίκες και το Κύπελλο είναι δικό μας."
Bild: "Τέταρτο παιχνίδι, τέταρτη νίκη. Άνετο 4-2 επί της Ελλάδας και τώρα συνέχεια σε ένα πραγματικά κλασικό παιχνίδι. Παίζουμε την Πέμπτη στη Βαρσοβία κόντρα στο νικητή του Αγγλία-Ιταλία για την πρόκριση στον τελικό".
Kicker: "Η Γερμανία έριξε το ελληνικό οχυρό. Η εθνική Γερμανίας είναι στα ημιτελικά του Euro 2012! Η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ κυριάρχησε απέναντι στην Ελλάδα και επικράτησε δίκαια με 4-2".
Bundesliga.de: "Η Γερμανία με παγκόσμιο ρεκόρ στα ημιτελικά. Στον δρόμο προς τον τέταρτο τίτλο της σε Euro, η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ επιβλήθηκε με 4-2 της Ελλάδας (1-0) και φτάνει για 7η φορά στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα