Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Πανόπουλος:"Καραγκιοζιλίκια για αδειοδότηση, φταίει ο Πιλάβιος!"

Ένας οργισμένος Χρήστος Πανόπουλος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον Πιλάβιου,χαρακτηρίζοντας καραγκιοζιλίκια την απόφαση να αλλάξουν οι ποινές για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση...Ενώ τόνισε πως όλοι έχουν γίνει αναξιόπιστοι και θίασος εξαιτίας αυτού του θέματος και όχι μόνο!
Τί προτείνει η Ξάνθη?Να μην τιμωρηθεί κανένας και η ΕΠΟ να τους κάνει απλά μια επίπληξη και να τους πει..."να έιστε καλά παιδιά", όπως είπε χαρακτηριστικά ειρωνευόμενος ο Πανόπουλος!

"Οι ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια δεν έχουν πάρει και σωστά έγινε. Διαφωνώ με όλη τη φιλοσοφία της Λίγκας όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις. Όταν ξεκινάει ένα πρωτάθλημα και αποφασίζεις ότι οι ομάδες αν δεν πάρουν άδεια πάνε στην Β’ Εθνική, πρέπει να το τηρείς. Μετά αποφάσισαν ότι δεν πέφτουν και έγιναν αναξιόπιστοι. Τώρα αποφασίζουν αυτό και είναι γελοιότητα. Εγώ δεν εξαιρούμαι από αυτό, γιατί ανήκω εγώ και η ομάδα μου στο πρωτάθλημα. Έχουμε γίνει αναξιόπιστοι και έχουμε γίνει ένας θίασος. Το γελοίο της απόφασης είναι ότι η ΕΠΟ αποφασίζει για εμάς. Βέβαια ο κ. Πιλάβιος δεν παίρνει καμία ευθύνη πάνω του όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η να τιμωρηθούμε και εμείς και αυτοί που δεν πήραν αδειοδότηση και να παίζουμε όλοι με 22χρονους ή να μην τιμωρηθούν καθόλου οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση. Αυτό θα προτείνουμε ως Skoda Ξάνθη. Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις ψηφοφορίες. Η ίδια η Σούπερ Λίγκα κάνει λάθη και η ίδια παίρνει αποφάσεις για να τα διορθώσει. Είναι γελοίο όλο αυτό. Εγώ σας έδωσα λύσεις για όλα τα βαλάντια. Σε αυτό το μπάχαλο που είμαστε και ένα παραπάνω δεν έγινε και τίποτα. Απλώς να γίνει μια επίπληξη και να τους πουν να είστε καλά παιδιά...!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα