Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Σαλευρής:"Μεγάλη ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ έσπρωξε τον Πλατανιά να ανέβει!"

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM 94,6 μίλησε ο πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής, όπου και έκανε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την άνοδο του Πλατανιά!
Ο Σαλευρής υποστήριξε πως μεγάλη ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας ήθελε πολύ τον Πλατανιά να ανέβει  και "προστάτεψε" τους αγώνες των Χανιωτών!
Ο Σαλευρής δεν κατονόμασε ομάδα αλλά πληροφορίες λένε πως "έδειξε" τον Ολυμπιακό και το Βαγγέλη Μαρινάκη...

«Κάποιοι είχαν αποφασίσει για την πρωτιά των πλέι οφ. Κάποια μεγάλη ΠΑΕ της πρώτης εθνικής προστατεύει μία συγκεκριμένη ομάδα. Χθες, στο 87΄ ήταν όλα ανοιχτά για να πάμε στην Σούπερ Λίγκα, αλλά δυστυχώς μέσα σε πέντε λεπτά άλλαξαν όλα. Χθες έπεσε η αυλαία ουσιαστικά αφού η κατάληψη της πρώτης θέσης είναι δεδομένη.  Στην κλήρωση των πλέι οφ είχαμε γίνει αποδέκτες πληροφοριών ότι μία ομάδα θα έπαιρνε την πρώτη θέση γιατί είχε την προστασία μίας ΠΑΕ της πρώτης εθνικής.
Έγινε μία περίεργη κλήρωση… εμείς παίξαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Πώς γίνεται αυτό; Είδαμε διαιτησίες κατώτερες, προκλητικά σφυρίγματα, πάντοτε με στόχο την προώθηση μίας συγκεκριμένης ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος του Πλατανιά, ακούστε θράσος, μας είπε: «μη χαίρεστε, δεν θα πάρετε βαθμό». Είχαμε πόλεμο. Στην Καλλονή κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι, δεν απέβαλε παίκτη της Καλλονής. Διαιτησία σφαγιαστική…;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα