Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

"Ροντέο"στην Πάτρα από Κούγια μετά την ήττα της Παναχαϊκής από τον Πλατανιά!

Η ήττα της Παναχαϊκής στην Πάτρα από τον Πλατανιά με 2-3 προκάλεσε τον κακό χαμό!
Καταρχάς ο διαιτητής της αναμέτρησης Αμπάρκιολης, κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Τετάρτης 13/6, έπειτα από μήνυση του γιατρού της Παναχαϊκής με την κατηγορία της εξύβρισης!
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής στη συνέντευξη τύπου επιτέθηκε σφόδρα τόσο εναντίον του Αρμπάκιολη για το πέναλτι στο 92 με το οποίο πήρε τη νίκη ο Πλατανιάς, όσο και κατά πάντων (ΕΠΟ, Αστέρα Τρίπολης, Καλλονής) !

Απόσπασμα από τις χειμαρρώδεις δηλώσεις Κούγια: «Είχα πολύ καιρό να μιλήσω για αυτό το θέμα, αν και με είχαν προειδοποιήσει ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν εκτός. Διαιτήτευσε το παιχνίδι Καλλονή - Πλατανιάς, στο οποίο θα κρινόταν αν η Καλλονή θα συμμετείχε στα πλέι οφ. Εκεί έκανε όργια υπέρ της Καλλονής. Για το ποιος είναι ο πρόεδρος της Καλλονής, ξέρω πως πριν από δύο χρόνια, που έφυγε από το νησί ως απλός ναυτικός, δεν είχε μαντίλι να κλάψει και πραγματικά πώς και πού βρήκε τα χρήματα για να τα βάζει στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που το διερευνά το ΣΔΟΕ. Δεν είναι τυχαίο.

Γνωρίζω σε ποιους έχουν ασκηθεί κατηγορίες για κακούργημα, είναι υπάλληλοι και μέλοι του Δ.Σ. της ΕΠΟ. Πρέπει να τα μάθει όλα η εισαγγελία για το ποιοι κάνουν κουμάντο εκεί. Ποιοι βάφτισαν τις πλαστές ενημερότητες για να υποβιβαστούν ομάδες και να σωθεί ο Αστέρας. Ποιοι διέλυσαν τον Ηρακλή, αν και υπήρχαν οι δυνατότητες, καθώς ήταν μια απροστάτευτη ομάδα, που χρωστούσε σε όσους μιλούσαν ελληνικά.
Στέλνω μήνυμα στην Τρίπολη και στον Άρη Σταθόπουλο, στον Σαρρή και τον Δούρο από τον Βόλο. Εκείνοι που μπορούν να σώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη συμμορία που αθωώνει ομάδες που έστηναν αγώνες, που αφαιρεί βαθμούς από ομάδες που δεν έχουν σχέση δεν είναι οι Πεπονής, Μουζακίτης και Ράικου. Αυτό που έγινε σήμερα, ευτυχώς, ήταν τηλεοπτικό και ό,τι έγινε στην Καλλονή είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Αν δεν μπορεί η ΕΠΟ να διώξει τον Αμπάρκιολη από το ποδόσφαιρο, πρέπει να το κάνουν οι εισαγγελείς. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν στην κοινωνία τέτοια άτομα, όπως ο Αμπάρκιολης και οι επόπτες που έκαναν ασύλληπτα πράγματα. Ούτε στην περίοδο της απόλυτης κυριαρχίας της παράγκας δεν γίνονταν αυτά.
Θέλω να κάνω εμετό. Είναι εμετικά αυτά που συμβαίνουν και πρόκειται για μεγάλη αδικία για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

O Απόστολος Αρμπακιολης αφέθηκε ελεύθερος από το αστυνομικό τμήμα Πάτρας όπου κρατούνταν, ενώ ο Κούγιας αναμένεται σήμερα να παέι στην εισαγγελέα κ.Ράικου για να της παραδώσει έναν μυστηριώδη φάκελο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα