Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Καραγκούνης στη L'Equipe:"Στην Ελλάδα υπάρχει θλίψη και κατάθλιψη, θέλουμε να τους δώσουμε χαρά!"

Στη γαλλική εφημερίδα L'Equipe,μίλησε ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Γιώργος Καραγκούνης...Ο Καραγκούνης μίλησε για την κατάσταση στη χώρα και πως οι διεθνείς παίζουν για να δώσουν χαρά στους ταλαιπωρημένους Έλληνες...

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Έλληνα αρχηγού:
"Στη χώρα μου η θλίψη είναι πλέον παντού. Κι αυτό ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές που έχουν περισσότερες ευκαιρίες από τον απλό κόσμο. Κι εμείς αισθανόμαστε την κρίση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν πληρωθεί για ένα χρόνο. Εγώ στον Παναθηναϊκό δεν έχω πάρει χρήματα από τον Σεπτέμβριο. O κόσμος ανησυχεί. Γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι χωρίς δουλειά, άνθρωποι σε κατάθλιψη, που δεν έχουν να φάνε. Το βλέπεις παντού, το ζεις καθημερινά. Στην ίδια χώρα ζούμε όλοι και τα βλέπουμε. Η θλίψη είναι παντού».

O κόσμος θέλει από εμάς να νικήσουμε περισσότερο από πριν, γιατί το χρειάζεται για να χαρεί. Η έκρηξη χαράς μετά τη νίκη επί της Κροατίας ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Το σημαντικό για εμάς δεν είναι τόσο να παίξουμε καλά, όσο να κερδίσουμε. Για αυτόν τον κόσμο αυτό θα είναι αρκετό κατά κάποιο τρόπο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα