Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Τρεις τελικά οι στημένοι παίχτες στο Νορβηγία-Μάλτα 4-0 το 2007

Δεν είναι μόνο δύο οι παίχτες της Μάλτας που φαίνεται πως είχαν δωροδοκηθεί το 2007 προκειμένου να"στήσουν" το παιχνίδι στο πλαίσιο του 3ου ομίλου (στον ίδιο μετείχε και η Ελλάδα), για τα προκριματικά του EURO 2008. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Μάλτας δήλωσε πως υπάρχει και τρίτος Μαλτέζος ποδοσφαιριστής που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως η "επίμαχη" αναμέτρηση ανάμεσα στη Νορβηγία και τη Μάλτα, έληξε με νίκη 4-0 των γηπεδούχων, χάρη σε τρία γκολ στα τελευταία 18 λεπτά. Η αρμόδια επιτροπή της UEFA αναμένεται να φτάσει στην ετυμηγορία της για την υπόθεση στις 17 Αυγούστου.

Επίσης ο Μάριγιο Τσβρτακ, «εγκέφαλος» κυκλώματος παράνομου στοιχήματος από την Κροατία, κατέθεσε στη διάρκεια της δικής του δίκης για «στημένους» αγώνες στη Γερμανία τον Μάιο του 2011 ότι είχε συναντήσει τουλάχιστον τρεις παίκτες από τη Μάλτα στο ξενοδοχείο του στο Όσλο, σε μια προσπάθεια να χειραγωγηθεί η αναμέτρηση με τη Νορβηγία.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Μάλτας, Νόρμαν Νταρμάνιν Ντεμάτζο, δήλωσε ότι οι διεθνείς, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα