Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

"Αηδία και χυδαιότητα το ποσό μεταγραφής για Ιμπραϊμοβιτς"

Χαμός γίνεται στη Γαλλία με το τεράστιο ποσό που δαπανήθηκε για τη μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπρίμοβιτς στην Παρί σεν Ζερμέν...Οι Άραβες ιδιοκτήτες της ομάδας δεσμεύτηκαν πως θα πληρώσουν και την εφορία του Σουηδού, με το ποσό της μεταγραφής από τη Μίλαν να ανέρχεται συνολικά περίπου στα 100 εκατ ευρώ, κάνοντας τον Ιμπραϊμοβιτς τον πιο ακριιβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη...
Οι φωνές πάντως για τα τεράστια χρηματικά ποσά που δαπανώντα στο ποδόσφαιρο είναι πολλές, την ώρα που η Ευρώπη μαστίζεται από την οικονομική κρίση...

Η πρώην υπουργός Αθλητισμού, Ροζελίν Μπασελό δήλωσε: «Μου προκαλεί αγανάκτηση και σχεδόν αηδία να βλέπω τέτοιες απίστευτες αμοιβές τη στιγμή που οι μικρές ποδοσφαιρικές ομάδες παλεύουν με νύχια και με δόντια για την επιβίωσή τους».

Ενώ παρόμοιες ήταν και οι δηλώσεις του υπουργού Προϋπολογισμού της Γαλλίας, Ζερόμ Καουζάκ: «Τα νούμερα αυτά δεν είναι απλά εντυπωσιακά, είναι χυδαία σε μια εποχή που όλος ο κόσμος κάνει σκληρή προσπάθεια εξαιτίας της κρίσης. Φοβάμαι ότι οι συνέπειες τέτοιων κινήσεων μπορεί να είναι καταστροφικές, ξέρουμε ότι πολλά κλαμπ, ιδιαίτερα στη νότια Ευρώπη, είναι χρεωμένα πέρα από κάθε λογική».

Πάντως η απάντηση της Παρί σε όλα τα παραπάνω μέσω του προέδρου της ομάδας, Νασέρ Αλ Χελαϊφί ήταν λιτή και περιεκτική: «Σεβόμαστε τους γαλλικούς νόμους…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα