Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Παναχαϊκή:"Εκτιμούμε Πιλάβιο, Δούρο, Σαρρή, κορυφαίοι οι Έλληνες διαιτητές, ζητάμε συγγνώμη!"

Η Παναχαϊκή υποχρεώθηκε να ανακαλέσει τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πρόεδρός της Αλέξης Κούγιας και σε μια ανακοίνωση που θυμίζει ανέκδοτο, εξαίρει αυτούς που κάποτε...τα έχωνε (Πιλάβιο, Σαρρή, Δούρο, Μιχαλάκη αλλά και τους Έλληνες διαιτητές).
Στην ανακοίνωση υπάρχει φυσικά ίχνος ειρωνίας καθότι όλοι οι παραπάνω ξαφνικά έγιναν...οι καλύτεροι παράγοντες και πρόεδροι!

Απόσπασμα της ανακοίνωσης της πατρινής ΠΑΕ:
"Τόσο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005, όσο και προσωπικά ο Πρόεδρος αυτής Αλέξιος Κούγιας, δηλώνουν ότι:

1. Εκτιμούν απεριόριστα τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, τον οποίο θεωρούν τον καλύτερο πρόεδρο της Ε.Π.Ο. από τότε που η τελευταία συστήθηκε, μέχρι και σήμερα.

2. Εκτιμούν τα μέλη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Δούρο τον οποίο επίσης θεωρούν τον καλύτερο Πρόεδρο που είχε μέχρι σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

3. Σέβονται και εκτιμούν τους Έλληνες διαιτητές – μέλη της ΚΕΔ και ειδικότερα τους διαιτητές Αμπάρκιολη Απόστολο, Ιωάννη Καμπαξή και τους βοηθούς διαιτητές Πασχαλίδη, Θανασακούδη Αθανάσιο και Πάτρα Πέτρο, τους οποίους θεωρούν τους μεν πολύ καλούς διαιτητές και τους δε βοηθούς διαιτητών και είναι σίγουροι ότι θα έχουν λαμπρή σταδιοδρομία στο χώρο της διαιτησίας.

4. Όσον αφορά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους προέδρους ΠΑΕ.

Μετά από έρευνα την οποία έκανε προσωπικά ο κ. Κούγιας και κατόπιν συζητήσεων, τόσο με τον κ. Πιλάβιο, όσο και με τους κ.κ. Σταθόπουλο, Σαρρή και Δούρο, διαπίστωσε ότι ουδεμία ευθύνη φέρουν για τις διαιτησίες των κ.κ. Αμπάρκιολη και Καμπαξή και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε 2005 και ο Πρόεδρος αυτής κ. Αλέξιος Κούγιας εκφράζουν την συγνώμη τους για το περιεχόμενο παλιότερων ανακοινώσεων – δηλώσεων το οποίο και ανακάλεσαν, ήδη με την προηγούμενη ανακοίνωση τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα