Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές Εργοτέλη και Παναιτωλικού από την ΕΙΜ!

Οριστικά Παναιτωλικός και Εργοτέλης είναι στη Football league, ενώ Πανιώνιος και Κέρκυρα παραμένουν στη Σούπερ Λίγκα...

Η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών (ΕΙΜ), απέρριψε κατά πλειοψηφία τις προσφυγές Εργοτέλη και Παναιτωλικού κατά Κέρκυρας και Πανιωνίου ρίχνοντας στο καναβάτσο Κρητικούς και Αγρονιώτες, οι οποίοι πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα πως δεν θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά στη μεγάλη τη τάξει κατηγορία...

Παναιτωλικός και Εργοτέλης πάντως δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, και ήδη ετοιμάζουν έφεση, ενώ παράλληλα προτίθενται να κάνουν και μηνύσεις κατά της Επιτροπής!

Η απόφαση αναλυτικότερα:

"Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης: 1465/2011-12

Υπόθεση: Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΠΑΕ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ΠΑΕ»

Απόφαση: Η επιτροπή κατά πλειοψηφία απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.

Αριθμός απόφασης: 1467/2011-12

Υπόθεση: Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ».

Απόφαση: Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.

Αριθμός απόφασης: 1/2012-13

Υπόθεση: Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ».

Απόφαση: Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία. "

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα