Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Κινδυνεύουν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην πάρουν άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα ΑΕΚ, Αρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος!

Θα καταφέρουν να προσκομίσουν φορολογική ενημερότητα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ΑΕΚ, Αρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος?
Το πιθανότερο πως...όχι, κάτι που με το νόμο Γερουλάνου πως η ΕΕΑ χορηγεί τα πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, θα σημάνει υποβιβασμό των ομάδων κατά μία κατηγορία!

Ο νέος νόμος αναφέρει για τις ποινές που επιβάλλονται στις ομάδες που έχουν χρέη σε σημείο τέτοιο που να μην μπορούν να λάβουν φορολογική ενημερότητα:
"Αν τα χρέη είναι πάνω από 100.000 ευρώ η ποινή μπορεί να είναι από αφαίρεση δέκα βαθμών έως τον υποβιβασμό κατά μία κατηγορία. Ενώ για ποσά κάτω των 100.000 ευρώ η ποινή είναι αφαίρεση από 1 βαθμό μέχρι και 10 βαθμούς."

ΑΕΚ, Αρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος έχουν χρέη υψηλότερα των 100.000 ευρώ, οπότε κινδυνεύουν με υποβιβασμό!


Η Σούπερ Λίγκα προσπαθεί να βρει τρόπους για να ξεμπλέξει τις ομάδες από την περιπέτεια που τους βάζει ο νόμος Γερουλάνου, και ήδη έχει ενημερωθεί ο υπουργός αθλητιμού Γ. Ιωαννίδης, αλλά και άλλα στελέχη της Κυβέρνησης, περί του θέματος...
Η λύση σωτηρίας που συζητάται είναι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις ομάδες, ακόμα και 60 δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη όπως σκέφτεται ο Ιωαννίδης...
Το θέμα είναι...η Τρόικα τί θα πει, αφού ήδη σε ανάλογα αιτήματα ιδιωτών έχει ρίξει ήδη χοντρό "άκυρο"?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα