Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Η κριτική της Παναχαϊκής στα...κιλά της δημοσιογράφου και η απάντηση Σταθάκη για το...ύψος Κούγια!

Σκληρή ήταν η επίθεση της Παναχαϊκής στη δημοσιογράφο τουSporfmPatras Ειρήνη Αντωνοπούλου για την-κατά την ΠΑΕ-διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με μια συνέντευξη του Παπακώστα που δόθηκε ή όχι, και η μήνυση στην εν λόγω δημοσιογράφο ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο...

Το παρακάτω απόσπασμα όμως της ανακοίνωσης των Αχαιών, θεωρούμε πως είναι άκομψο και αήθες, καθότι επιτίθεται προσωπικά στη συνάδελφο και κάνει λόγο ακόμα και για την εμφάνισή της:
"Την συγκεκριμένη «δημοσιογράφο» η οποία είναι εντελώς άσχετη με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και είναι αδελφική φίλη του Πέτρου Σταθάκη , η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατ' επανάληψη την έχει καταγγείλει και διερωτάται γιατί ο SporfmPatras την διατηρεί, φημολογείται ότι γίνεται για οικονομικούς λόγους αλλά αυτό μας είναι παντελώς αδιάφορο.

Η ίδια αυτή «δημοσιογράφος» η οποία ίσως λόγω βάρους και εμφανίσεως ασχολείται μονίμως με το FACEBOOK είχε μεταδώσει το πρωτοφανές ότι η Παναχαϊκή διαμαρτύρεται για την αμφισβητούμενη αποβολή του Ντίνα και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στον Λαμπρόπουλο, όταν όλη η Ελλάδα και ο ίδιος ακόμα ο ανταποκριτής του Πλατανιά είχαν μιλήσει για άδικη αποβολή και αναμφισβήτητο πέναλτι και μάλιστα για ανατροπή που κράτησε 6 δευτερόλεπτα.

Η απάντηση του Σταθάκη στη συγκεκριμένη ανακοίνωση ήταν στο ίδιο επιθετικό ύφος σύμφωνα με το dikisports, ρίχνοντας...μπηχτή για το ύψος του προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια:"Μετά την ανακοίνωση του Αλέξη, κατάλαβα γιατί με είχε τρία χρόνια δίπλα του.Ο Αλέξης κρίνει τους ανθρώπους από την εμφάνιση και έτσι εγώ που έχω ύψος 1.91 ήμουν ο ιδανικός για να κάλυψει το υψομετρικό κενό του...."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα