Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

"O Τσοχατζόπουλος ξόδευε 2,5 εκατ ευρώ προεκλογικά για να αγοράσει διαρκείας του ΠΑΟΚ για Ρωσοπόντιους και τσιγγάνους..!"

Απίστευτες οι καταγγελίες του Νίκου Ζήγρα, του εξάδελφου του Άκη Τσοχατζόπουλου στον ανακριτή...
Ο Ζήγρας κατήγγειλε πως μεγάλα ονόματα εμπλέκονταν στα σκάνδαλα, πως ο Άκης καιγόταν για τη βουλευτική ασυλία αλλά και πως η Βίκυ Σταμάτη γνώριζε τα πάντα για τις δραστηριότητες του συζύγου της...
Εντύπωση προκάλεσε ακόμα η καταγγελία του Ζήγρα πως ο Τσοχατζόπουλος πλήρωνε 2,5 εκατ ευρώ για να αγοράσει διαρκείας του ΠΑΟΚ για Ρωσοπόντιους και τσιγγάνους, ώστε να εξαγοράσει ψήφους..!

Απόσπασμα των καταγγελιών Ζήγρα:
«Hθικοί αυτουργοί των σκανδάλων του Άκη ήταν οι Βλάσης Καμπούρογλου, ο επιχειρηματίας Φαούντ Αλ Ζαγιάντ, αλλά και ο Ντίνος Μιχαηλίδης, πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυπριακής κυβέρνησης.
Ο Τσοχατζόπουλος ενδιαφερόταν μόνο και μόνο μην πεθάνω προτού προλάβει να τακτοποιήσει το θέμα των λογαριασμών του με το μαύρο πολιτικό χρήμα, ενώ έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες για να εκλεγεί ξανά υπουργός ώστε να σωθεί χάριν της βουλευτικής ασυλίας.
Στις προεκλογικές περιόδους ο Άκης ξόδευε πάνω από 2,5 εκ. ευρώ για να εξαγοράσει ψήφους από Ρωσοπόντιους και τσιγγάνους, καθώς και για να τους προσφέρει διάφορες παροχές, όπως εισιτήρια για τους αγώνες του ΠΑΟΚ
Επίσης ο Άκης Τσοχατζόπουλος εκμυστηρευόταν όλα του τα μυστικά στις γυναίκες του, οπότε η Βίκυ Σταμάτη γνώριζε για τη διαδρομή του μαύρου χρήματος...».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα