Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Στις 17 Αυγούστου "κληρώνει"για Ηρακλή, Βόλο, Καβάλα!

Ένας τελευταίος"σκόπελος"έμεινε ώστε Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα στη Football League!
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Β και Γ Εθνικής στις 17 Αυγούστου!
Αν εκεί υπάρξει θετική γνωμοδότηση τότε οι τρεις ομάδες θα παίξουν κανονικά στη Β ΕΘνική της νέας χρονιάς.
Αναφερθήκαμε πριν σε "σκόπελο", μιας που οι υπόλοιποι παράγοντες που μπορούσαν να δράσουν ανασταλτικά προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται πως εχουν εκλείψει.ΕΠΟ και Πολιταία (Υπουργείο Πολιτισμού) είναι πια με το μέρος των τριών ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Πιλάβιος απέστειλε έγγραφο την 7η Αυγούστου, στην Ένωση Β και Γ Εθνικής, με το οποίο ζητά την αποκατάσταση των Ηρακλή, Ολυμπιακού Βολου και Καβάλας. Στο έγγραφο αυτό υποστηρίζει ότι καλό θα ήταν οι τρεις αυτές ομάδες να αγωνιστούν στις επαγγελματικές κατηγορίες και κατά προτίμηση στην Football League αφού έχουν πάρει αδειοδότηση από την ΕΕΑ!
Ο Υπουργός Αθλητισμού πάλι Γιάννης Ιωαννίδης αντιμετωπίζει επίσης θετικά το να παίξουν οι τρεις ομάδες στη Β Εθνική, αν και δεν θέλει να παρέμβει"ωμά" στα ενδοδιοικητικά του ποδοσφαίρου.

Οι αντοδράσεις έρχονται πια από τις υπόλοιπες ομάδες της Football League... Oι ομάδες της κατηγορίας αντιδρούν όχι μόνο για τα οικονομικά (η πίτα θα...μοιραστεί σε περισσότερα κομμάτια), αλλά και επειδή δεν έχει γίνει δεκτός και δεν εξασφαλίζεται ο όρος που έβαλαν ώστε να δεχθούν τις τρεις ομάδες και αντισταθμιστικά να ανέβουν πέντε ομάδες στην Σούπερ Λίγκα.
Οι διαπραγματεύσεις λοιπόν θα συνεχιστούν μέχρι την 17η Αυγούστου οπότε και θα κριθεί, οριστικά ως φαίνεται, το μέλλον Ηρακλή, Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα