Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πάτσης"Φτάσαμε να παρακαλάμε να παρουν ένα διαρκείας, κάποιοι δεν στηρίζουν την ομάδα"

Στο ραδιόφωνο του Blue Star μίλησε ο Ανδρέας Πάτσης...Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου μίλησε για τα προβλήματα με τη φορολογική ενημερότητα της ομάδας και έριξε ευθύνες σε κάποιους που δεν στηρίζουν την ομάδα...Παράλληλα τόνισε πως δεν περίμενε καν πως θα φτάσει η ομάδα στο σημείο να παρακαλάει τον κόσμο να πάρει ένα διαρκείας...

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του:
«Εδώ και πολύ καιρό από τη Γενική Συνέλευση τόνισα το μέγεθος του προβλήματος. Ενα πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με μαγικό ραβδί ούτε από έναν μόνο άνθρωπο. Να μην ξεχνάμε ότι κουβαλάμε μια «κληρονομιά» από το παρελθόν που απαιτεί και επιβάλλει τη συμμετοχή όλων αυτών που υποστηρίζουν την ομάδα. Ας κοιτάξουν όλοι οι φίλαθλοι να είναι συνεπείς γιατί δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Έχουμε επτά περίπου μέρες για να λύσουμε τα προβλήματα. Η ΠΑΕ δεν έχει να καλύψει μόνο τη φορολογική ενημερότητα. Έχει να καλύψει τα συμβόλαια των παικτών, προσφυγές, υλικά, προπονητικά κέντρα, σπίτια, φαγητά, αποστολές και πολλά άλλα που μπορεί να μην τα κοινοποιούμε, αλλά δεν σημαίνει ότι καθημερινά δεν τα αντιμετωπίζουμε. Προσπαθούμε να τα συμμαζέψουμε όλα και να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό και αξιοπρεπές σύνολο στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Το θέμα είναι να είμαστε ρεαλιστές. Το θέμα είναι οι Νικιώτες να μη «χτυπάνε» την ομάδα. Τα διαρκείας δεν πάνε καλά, οι φίλαθλοι δείχνουν ότι δεν στηρίζουν τη Νίκη. Από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και βλέποντας και κάνοντας.

Πίστευα ότι δεν θα είχαμε ανάγκη να παρακαλάμε για ένα διαρκείας.
Να δούμε τελικά ποιος αγαπάει αυτή την ομάδα και ποιος δεν την αγαπάει. Ποιος την αγαπάει; Αυτός που έχει βγάλει πλαστά εισιτήρια ή αυτός που κάνει προσφυγή; Ο Ερασιτέχνης είναι ιδέα. Δεν γίνεται να κάνει στην ΠΑΕ, άνθρωπος που υπηρετεί τον Ερασιτέχνη, ο Ζάγκας, προσφυγή και αίτηση επανενεργοποίησης ποινής.
Για ποια αγάπη μιλάμε; Αυτοί είναι που καταστρέφουν την ομάδα.
Το πρόβλημα δεν είναι στην ΠΑΕ, είναι η κατάσταση γύρω από την ΠΑΕ και γύρω από την ομάδα. Το πρόβλημα είναι βαθύ και έχει κακές ρίζες»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα