Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Αυστριακές εφημερίδες:"Μια ευκαιρία η Ραπίντ, αλλά κακώς ξεκίνησε το ματς!"

Συγκρατημένες ήταν οι Αυστρικές εφημερίδες μετά την ήττα της Ραπίντ Βιέννης από τον ΠΑΟΚ στην Tούμπα με 2-1 αλλά και τα επεισόδια που έγιναν πριν τον αγώνα...Οι Αυστριακοί αναγνωρίζουν πως η Ραπίντ έκανε μόνο μια ευκαιρία στον αγώνα, αλλά και θεωρούν πως ήταν σκάνδαλο να ξεκινήσει το ματς λόγω των επεισοδίων της αρχής!

Αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα:
Laola1: «Μία ευκαιρία έκανε η Ραπίντ και προηγήθηκε με γκολ του Αλαρ, αλλά ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω επεισοδίων από τους Ελληνες οπαδούς».

OO Nachrichten: «Η Ραπίντ ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε, αλλά το τελικό σκορ της αφήνει ελπίδες πρόκρισης».

Kurier: «Ταραχές πριν από το παιχνίδι. Σκάνδαλο το ότι ξεκίνησε. Η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να αναχαιτίσει τους Ελληνες οπαδούς».

Krone: «Βανδαλισμοί από τους φίλους του ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι της Ραπίντ. Επεσαν φωτοβολίδες προς την εξέδρα των φιλοξενουμένων κι όλα αυτά μόλις λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα