Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Κωστούλας:"Γύρισα από εξωτερικό και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με την ενδεχόμενη αναδιάρθρωση!"

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας γύρισε από το εξωτερικό και μίλησε στην ιστοσελίδα agrionionews σχετικά με την αναδιάρθρωση που επιχειρείται...Ο Κωστούλας τόνισε πως ήδη με το που επέστρεψε του έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι με αυτά που ακούει και πως ο Παναιτωλικός δεν θα στηρίξει τέτοιο ενδεχόμενο καθώς δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό...

Οι δηλώσεις Κωστούλα:«Όταν γυρνάς από το εξωτερικό και ειδικά από χώρα που λειτουργούν οι θεσμοί σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με όσα συμβαίνουν. Αν με ρωτάτε πως το βλέπω αυτό που συμβαίνει, θα πω ότι εμείς είμαστε αντίθετοι και στο νομικό κομμάτι αλλά και στην «ηθική» που αποπνέει η όλη πρωτοβουλία. Θυμάμαι όταν εμείς προτείναμε να μην πέσουμε κατηγορία οι τρεις που είχαμε το δίκιο με το μέρος μας, η Λίγκα αλλά και οι αρμόδιοι απαντούσαν άλλα.

Τώρα βλέπουμε έναν υπουργό να έχει υποσχεθεί, λέει, την αποκατάσταση αυτών των ομάδων. Πώς; Με ποιανού τα χρήματα; Πώς ξέρει ότι θα βρεθούν τα χρήματα που τάζονται σε μια χώρα που καταρρέει; Εγώ λέω ότι ούτε η Σούπερ Λίγκα δεν έχει αποφασίσει ποιο είναι το συμφέρον οικονομικά γι’ αυτή. Κι αν βγουν και πουν ότι θα ανέβουν αυτές οι τρεις, αλλά τα λεφτά θα είναι λιγότερα;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα