Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Θα το πάρει ο αποχωρήσας Πιλάβιος πάνω του για Ηρακλή, Βόλο, Καβάλα?

Στο ΔΣ τηε ΕΠΟ, ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος επιβεβαίωσε κάτι που στους δημοσιογραφικούς κύκλους ήταν ήδη γνωστό...Την πρόθεσή του να μην διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ.
Όπως αποφασίστηκε, οι εκλογές για τη νέα ηγεσία της Ομοσπονδίας θα διεξαχθούν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και όπως όλα δείχνουν υποψήφιοι θα είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης και ο νυν πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργος Σαρρής.

Παράλληλα με την ανακοίνωση αποχώρησής του ο Πιλάβιος είχε επαφές, έστω και την ύστατη ώρα, με Μώραλη,  Καλογιάννη και τον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης και την αποκατάσταση Ηρακλή, Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας.
O Ιωαννίδης πίεσε τον Πιλάβιο να πάρει αυτός και η ΕΠΟ την ευθύνη για την αποκατάσταση των ομάδων, και αυτό δείχνουν τελικά τα πράγματα πως θα είναι το πιθανότερο σενάριο: Ο απελθών Πιλάβιος να πάρει την τελευταία του απόφαση (αν πείσει και τους συμβούλους της ΕΠΟ ασφαλώς),και ως-ακόμα-επικεφαλής της Ομοσπονδίας να εγκρίνει την αναδιάρθρωση και έτσι Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής και Καβάλα να παίξουν στην Football League με 21 ομάδες πλέον στην κατηγορία.
Θα καμφθούν άραγε οι αντιδράσεις ένθεν και ένθεν...?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα