Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Μισέλ Πλατινί για ΑΕΚ:"Όταν δεν έχεις λεφτά, δεν αγοράζεις Φεράρι!"

Στην εφημερίδα GoalNews έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της Ουέφα Μισέλ Πλατινί, μιλώντας για την τιμωρία της ΑΕΚ και τον αποκλεισμό της από τα ευρωπαϊκά κύπελλα...η Ένωση μαζί με Μπεσίκτας και Γκιορ είναι οι ομάδες που αποκλείστηκαν από την Ουέφα για την μη τήρηση του financial fair play...
Ο πλατινί είπε χαρακτηριστικά αυτό που κάθε νοήμων άνθωρπος στη ΑΕΚ έπρεπε να συνειδητοπιεί: Όταν δεν έχεις λεφτά δεν αγοράζεις Φεράρι!
Αναλυτικά οι δηλώσεις Πλατινί:
«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν είναι ευχάριστο να τιμωρείς μια ομάδα και να την αποκλείεις από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά πλέον υπάρχει αυτός ο κανονισμός, τον θεωρούμε όλοι επιβεβλημένο για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και οι κανονισμοί θα πρέπει να εφαρμόζονται. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Ως πρόεδρος της UEFA δεν θα έκανα ποτέ κανένα σχόλιο για την επιλογή μιας ομάδας. Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της και να βρει τον τρόπο να επανέλθει. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν πράττει σωστά ή λάθος. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όταν δεν έχεις λεφτά, δεν αγοράζεις Φεράρι», τόνισε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα