Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση Άρη για το "σεξ και βία"και για προπηλακισμούς στην Τούμπα!

Βαριά η ήττα του Άρη στην Τούμπα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ, και η ομάδα του Άρη διαμαρτύρεται έντονα τόσο για τη συμπεριφορά των υπεύθυνων ασφαλείας του ΠΑΟΚ που προπηλάκισαν παίχτες των κιτρίνων, όσο και για το μότο"σεξ και βία" που προβλήθηκε στα ταμπλό του γηπέδου της Τούμπας στα πλαίσια του σχολίου του Στεφανου Αθανασιάδη!

Η ανακοίνωση:
"Το προκλητικό σχόλιο του ποδοσφαιριστή Αθανασιάδη -απ’ ό,τι φαίνεται- βρήκε υποστηρικτές ανάμεσα στους υπευθύνους διεξαγωγής του παιχνιδιού από την γηπεδούχο ΠΑΕ, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου αναγράφηκε το συγκεκριμένο σλόγκαν.
Η αμεσότητα του συγκεκριμένου σλόγκαν ήρθε να επιβεβαιωθεί και στη φυσούνα, όπου οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, Παπαστεριανός και Νταμαρλής, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση και χτυπήθηκαν από ανθρώπους της ασφάλειας της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταδικάζει τις παραπάνω ακραίες συμπεριφορές και περιμένει την αντίδραση από τους αρμόδιους φορείς και την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Υ.Γ. Σεβόμενοι την μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών στα Τέμπη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρέδωσε στεφάνι, το οποίο για άγνωστο λόγο δεν κατατέθηκε ποτέ."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα