Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Σαρωτικές αλλαγές στα πρόσωπα του προεδρείου του ΔΣ της ΕΠΟ από Σαρρή

Και εγένετο το πρώτο ΔΣ της ΕΠΟ επί εποχής Σαρρή...Και οι αλλαγές που έγιναν στο προεδρείο της ΕΠΟ ήταν σαρωτικές!Ονόματα με"βαριά ιστορία" (και ενίοτε αμαρτωλή) στην ΕΠΟ αποτελούν παρελθόν. Έτσι έχασαν την αντιπροεδρεία Ανασόπουλος και Σταθόπουλος, ο Γιάννης Οικονομίδης απομακρύνθηκε από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ενώ ακόμα και ο επί χρόνια ταμίας της ομοσπονδίας Γιώργος Γκριτζίκης αντικαταστάθηκε από τον Βαγγέλη Τοπαλιάτη της ΕΠΣ Βοιωτίας!
Ο Παυσανίας πάντως (Παπανικολάου), δεν χάνει τα...υψηλά του προνόμια, καθώς τοποθετήθηκε εκτελεστικός γραμματέας. Αναπληρωτής πρόεδρος ο κουμπάρος του Σαρρή Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ ο Δ.Γαβριηλίδης (ΕΠΣ Θράκης) και ο...θορυβώδης κ.Βουρβαχης (ΕΠΣ Χανίων), θα αποτελέσουν τους νέους αντιπροέδρους του ΔΣ του προεδρείου της Ομοσπονδίας.
Στην παρακάτω ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρονται τα νέα ονόματα που θα στελεχώσουν το ΔΣ του προεδρείου της ΕΠΟ:

"Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό σσυμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 6/10/2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας, υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Σαρρή.
Ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έκαναν αποδεκτές τις εισηγήσεις του κ. Σαρρή για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το προεδρείο της ΕΠΟ, ψηφίζοντας τους:

Ιωάννη Παπακωνσταντίνου για Αναπληρωτή πρόεδρος ΕΠΟ
Γεώργιο Βούρβαχη για Β' Αντιπρόεδρο ΕΠΟ
Δαμιανό Γαβριηλίδη για Γ' Αντιπρόεδρο ΕΠΟ
Ευάγγελο Τοπολιάτη για Ταμία ΕΠΟ
Κωνσταντίνο Γκίτσιο για Αναπληρωτή Ταμία ΕΠΟ
Επίσης, ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν την τοποθέτηση του κ. Παυσανία Παπανικολάου στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα