Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

O κολοσσός φυσικού αερίου Gasprom θα επενδύσει στον ΠΑΟΚ?

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ αναφέρει η ιστοσελίδα «alo.rs»...H ιστοσελίδα από τη Σερβία αναφέρει-ελέω Ερυθρού Αστέρα- πως η ρωσική εταιρεία Gasprom σκοπεύει να επενδύσει εκτός από τους Σέρβους και στον ΠΑΟΚ!
Ο κολοσσός φυσικού αερίου που δραστηριοποιείται σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, φαίνεται πως έχει συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και έχουν συμφωνήσει σε χορηγία στον ΠΑΟΚ, στα πρότυπα της χορηγίας στον Ερυθρό Αστέρα (δηλαδή 4 εκατ ευρώ!)
Το δημοσίευμα: «Σημαντική σύμβαση προ των πυλών. Ο κεντρικός χορηγός του Ερυθρού Αστέρα, η εταιρία Gazprom, θα είναι σύντομα σε θέση να ανακοινώσει την στήριξη της στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε δύσκολη οικονομικά θέση και οι Ρώσοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στην υπέρβαση της κρίσης. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από την Ελλάδα οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχουν γνωστές τις λεπτομέρειες. Αυτό που ακούγεται, ότι, δηλαδή, η Gazprom θα μπει στον ΠΑΟΚ με το ίδιο χρηματικό ποσό που έκανε την είσοδό της στον Ερυθρό Αστέρα (4 εκ. ευρώ ετησίως), μένει να φανεί»,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα