Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Κωνσταντίνου:" Ο Κατσουράνης δεν έπαιζε σύμφωνα με την αξία του"

Για τους λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε συνέντευξη του στο NovaΣΠΟΡ FM.
Ο Κωσταντίνου είπε σε γενικές γραμμές πως ο Κατσουράνης δνε είχε αφουγκρατσεί το"όραμα¨του Γιάννη Αλαφούζου, πως οι λόγοι της απομάκρυνσης είναι εξωαγωνιστικοί και πως ο Κατσουράνης δεν έπαιζε σύμφωνα με την αξία του...

Απόσπασμα των δηλώσεων Κωνσταντίνου: «Υπάρχει μια νέα διοίκηση που θέλει να φέρει ψηλά τον ΠΑΟ. Φαίνεται ότι ο Κατσουράνης δεν είχε αφουγκραστεί τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου και τα νέα δεδομένα στην ομάδα. Ο Αλαφούζος είναι ένας άνθρωπος που αρχίζει τώρα την καριέρα του ως παράγοντας. Πιστεύω ότι είναι μια απόφαση τελείως τεκμηριωμένη. Πολύ σύντομα ο κ. Αλαφούζος θα μιλήσει.

Εμείς συμμεριζόμαστε ότι για να ληφθεί μια τέτοια απόφαση είναι όλα τεκμηριωμένα… Ο κ.Αλαφούζος είναι στις περισσότερες προπονήσεις αλλά για όλα και για κάθε ημέρα ενημερώνεται από τον κ. Φερέιρα και τον κ.Ελευθεράκη.

Φταίει και ο Κατσουράνης, λέμε. Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Ο ΠΑΟ έχει άλλες απαιτήσεις και δεν είναι αυτές που έχει δείξει μέχρι τώρα ο Κατσουράνης.

Δεν ήταν συμπεριφορά στο παιχνίδι με τα Γιάννινα να φας έξι αγωνιστικές. Δεν μπορώ να πω τι οδήγησε τον κ.Αλαφούζο να πάρει την απόφαση αυτή. Νομίζω ότι σύντομα θα μιλήσει…  Καμία ομάδα δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη. Ο Κατσουράνης δεν έχει ανταποκριθεί στην πραγματική του αξία. Ο ΠΑΟ βαθμολογικά είναι στη θέση που είναι.

Ο Κατσουράνης δεν έχει ρόλο σε αυτό. Μπορεί να είναι ισχυρή προσωπικότητα αλλά στον ΠΑΟ δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο. Ο ΠΑΟ θα ανακάμψει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα