Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Γκαγκάτσης:"Αλητεία και πόλεμος λάσπης!"

Ανεβαίνει το θερμόμετρο για τις εκλογές της ΕΠΟ στις 6 Οκτωβρίου και κάποιοι φαίνεται πως χρησιμοποιούν...πλάγιους τρόπους για να πετύχουν το αποτέλεσμα που θέλουν!
Έτσι e-mail που λέγεται πως στάλθηκε από τον Βασίλη Γκαγκάτση προς τα ΜΜΕ, δίνει απάντηση σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "SUN", το οποίο εξιστορούσε την περσινή υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ελλάδα.
O Γκαγκάτσης με επίσημη ανακοίνωσή του τονίζει πως ουδέποτε έστειλε τέτοιο mail, και μιλά για πόλεμο λάσπης και αλητεία εναντίον του!
«Η αλητεία και ο πόλεμος λάσπης εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ έχει φτάσει πλέον σε τόσο ακραία επίπεδα, που δεν τα χωρά ανθρώπινος νους. Μόλις πριν από λίγα λεπτά πληροφορήθηκα ότι εστάλη σε δημοσιογράφους ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου άγνωστης προέλευσης, στο οποίο χρησιμοποιήθηκε το όνομά μου, σαν να είμαι εγώ ο αποστολέας, και δήθεν να τοποθετούμαι σχετικά με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "SUN". Η διεύθυνση του άγνωστου σκοτεινού αποστολέα δεν είχε καμία σχέση με τη δική μου διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και δεν γνωρίζω σε ποιους άλλους μπορεί να έχει αποσταλεί το συγκεκριμένο μήνυμα. Ήδη επικοινώνησα με το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μεταβαίνω άμεσα στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσω μηνύσεις επί παντός υπευθύνου για το απίστευτο αυτό γεγονός που όμοιό του δεν έχει ξανασυμβεί. Όλα στη ζωή έχουν ένα όριο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα