Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τσοκτουρίδης:"Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην Καβάλα, ανοικτή η πώληση της ομάδας"

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα kavalagoal.gr παραχώρησε ο ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας Γιώργος Τσοκτουρίδης.
Ο Τσοκτουρίδης ομολόγησε πως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην ΠΑΕ, πως ελπίζει σε συμπαραστάτες, αλλιώς είναι ανοικτό μέχρι και το ενδεχόμενο πώλησης της ομάδας.
Απόσπασμα από τη συνέντευξη Τσοκτουρίδη:

"Ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην ΠΑΕ Καβάλα, υπάρχει. Τα έξοδα είναι τεράστια, η οικονομική στήριξη και βοήθεια που είχαμε από πλευράς του φίλαθλου κόσμου στην πώληση των διαρκείας αλλά και από χορηγούς δεν ήταν η αναμενόμενη. Το σκεπτικό μας είναι το να προβούμε σε μία μεγάλη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να καταφέρει να παραμείνει «ζωντανός» στους στόχους που έχει βάλει και έχουν να κάνουν με την άνοδο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Superleague την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Αυτό για να συμβεί θα πρέπει να συνδράμουν όλοι οι Καβαλιώτες, όσοι περισσότεροι γίνεται, προκειμένου, αγοράζοντας μετοχές της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Περιμένω προτάσεις για άτομα τα οποία ενδιαφέρονται να βρεθούν κοντά στον Α.Ο.Κ. γιατί όπως αντιλαμβάνεστε ένας άνθρωπος μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει όλο αυτό το οικονομικό βάρος, μιας ομάδας δηλαδή η οποία φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει την ποδοσφαιρική περίοδο που διανύουμε"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα