Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Καπετάνος:"Δεν γυρίζω σε ένα πρωτάθλημα που ο Ολυμπιακός θα το πάρει από το Δεκέμβριο!"

Στην εφημερίδα Real Sports μίλησε ο Παντελής Καπετάνος, ο οποίος τόνισε πως περνάει μια χαρά στη Ρουμανία και στη Στεάουα και πως δεν του λείπει ούτε η ζωή στην Ελλάδα αλλά ούτε και τον νοιάζει το ενδεχόμενο να γυρίσει σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο όπως λέει ο Ολυμπιακός θα ταο πάρει  από το Δεκέμβριο..!
Απόσπασμα από τη συνέντευξη Καπετάνου:
«Η ζωή στη Ρουμανία είναι τέλεια. Ζούμε ήσυχα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου πηγαίνουν σχολείο, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Όλα είναι όμορφα, οι συνθήκες για ποδόσφαιρο με καλύπτουν 100%, η πόλη, οι άνθρωποι. Σε σέβονται και σου το δείχνουν κάθε στιγμή, όχι όπως στην Ελλάδα που στο πρώτο λάθος έχουν έτοιμη την πέτρα».
Την επιστροφή στην Ελλάδα δεν τη σκέφτομαι καθόλου. Και δεν μου λείπει, όχι. Μάλιστα, με τη γυναίκα μου κουβεντιάζουμε μήπως και εγκατασταθούμε μόνιμα στη Ρουμανία. Μαθαίνουμε τα νέα για την Ελλάδα και η κατάσταση, δυστυχώς, είναι λυπηρή, τραγική, ποδοσφαιρικά και όχι μόνο. Συνεπώς, γιατί να γυρίσω και που; Σε ένα πρωτάθλημα που ο Ολυμπιακός θα το πάρει από τον Δεκέμβριο; Μη μηδέν συναγωνισμό; Σε λίγο καιρό θα παίξει με την ΑΕΚ και κάποτε τέτοια ντέρμπι χαλούσαν τον κόσμο. Τώρα δεν λέγεται καν ντέρμπι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα