Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Νέος χορηγός για τον Ηρακλή

Νέος χορηγός για τον Ηρακλή, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ:
Διαβάστε την ανακοίνωση:«H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει ως επίσημο χορηγό της ομάδας την εταιρεία “ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ”, η οποία μετά με προϊόντα της στον οικιακό και στο επαγγελματικό χώρο εξόπλισε το IraklisFc Restaurant της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.
Το προφίλ της εταιρείας
Η εταιρία "ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ" δραστηριοποιείται στην αγορά του οικιακού αλλά και του επαγγελματικού επίπλου από το 1996. Είναι μέλος του ομίλου εταιριών "COREXYL LTD" και ιδιοκτήτης της είναι ο κ. ΣΥΜΕΩΝ ΜΠΑΡΤΖΑΣ. Η εταιρεία “ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ” αποδεικνύει ότι η ελληνική κατασκευή επίπλων δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις εταιρείες του εξωτερικού.
Τα τελευταία 3 χρόνια η εταιρεία "ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ" αλλά και γενικότερα ο όμιλος  “COREXYL.LTD” έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες όπως η ΡΩΣΙΑ, η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, η ΚΥΠΡΟΣ και πρόσφατα και το ΚΟΥΒΕΙΤ.
Πελάτες της στην ελληνική αγορά εκτός από τους πολυπληθείς ιδιώτες, είναι και οι εταιρίες, GOODYS, FLOCAFE, EVEREST, ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ. Ο όμιλος εκτός από τον τομέα του  επίπλου, δραστηριοποιείται και στις ακρυλικές ομογενοποιημένες επιφάνειες των εταιριών "CORIAN" και "HANNEX". Εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στην Λητή Θεσσαλονίκης (φανάρι Λητής)».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα