Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κόντρα για τη διαιτησία Φωστήρα-Παναιγιάλειου

Βράζουν στο Φωστήρα με τη διαιτησία στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στο Αίγιο, όπου ο Παναιγιάλειος επιβλήθηκε του"φονέα" με 1-0. Ο πρόεδρος της ομάδας του Ταύρου Σταμάτης Καζάντζης έκανε δηλώσει με αιχμές κατά του διαιτητή Μάγειρα και της ομάδας του Αιγίου:
«Γνωρίζουμε τις σχέσεις που έχει ο κ. Παπαπέτρου με την διοίκηση του Παναιγιάλειου. Ορισμένοι θεωρούν ότι έχοντας στις τάξεις τους πρώην διαιτητικά πρόσωπα, θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Θα πρέπει κάποια στιγμή ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Δεν ξέρω κατά πόσο χωράει ανθρώπινος νους ότι η ομάδα έχει δεχτεί στα τελευταία ματς τόσες κάρτες. Εγώ πλέον δεν μπορώ να συγκρατήσω τον κόσμο του συλλόγου».

Η απάντηση του Παναιγιάλειου ήταν άμεση και σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Αιγίου κάνει λόγο για αβάσιμες δηλώσεις και "φαντάσματα' που βλέπει ο πρόεδρος του Φωστήρα!
Παρατίθεται ένα απόσπασμα:
"Με μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε γνώση των δηλώσεων του Προέδρου του Φωστήρα κ. Καζαντζή που φιλοξένησε η αθλητική εφημερίδα ΦΩΣ που εντελώς αβασάνιστα αναφέρει περί δήθεν παρεμβάσεων του κ. Παπαπέτρου σε Κέντρα Διαιτησίας και εκ του λόγου αυτού ηττήθηκε η ομάδα του στο μεταξύ μας παιχνίδι.
Τα ανωτέρω φυσικά είναι παντελώς αβάσιμα και ψευδέστατα, αφού ο κ. Παπαπέτρου ουδεμία σχέση έχει διοικητικά με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1927.
Σε καμία περίπτωση δεν αδικήθηκε η ομάδα του Φωστήρα. Πρόθεσή μας όμως δεν είναι κρίνουμε διαιτησίες, ούτε να αναζητούμε ¨φαντάσματα¨ για τυχόν αγωνιστικές αποτυχίες της ομάδας μας.
Η ομάδας μας επιβλήθηκε δίκαια της ομάδας του Φωστήρα και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει  κανένας ουδέτερος παρατηρητής του αγώνα αυτού.".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα