Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Οργή για Πουλημά στην Αναγέννηση Επανομής

Εκνευρισμός υπάρχει στην Αναγέννηση Επανομής αναφορικά με τη διαιτησία του Πουλημά στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου. Σύμφωνα με τον προεδρο της Επανομής Μιχάλη Μπαλασά, ο Κερκυραίος διαιτητής ήταν ανεπαρκής και ανίκανος τον Κερκυραίο ρέφερι ενώ τον κατηγόρησε ότι δεχόταν υποδείξεις από ανθρώπους και παίκτες της ομάδας του Γαζώρου, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης!
Οι δηλώσεις Μπαλασά:«Κάνουμε ηρωική προσπάθεια όλοι οι πρόεδροι της Football League να κρατήσουμε όρθια τις ομάδες και τα πρωταθλήματα στη μίζερη εποχή που ζούμε. Χάνουμε περιουσίες και υποθηκεύουμε το μέλλον μας, εγκλωβισμένοι στο ρόλο του προέδρου, γιατί τα κορόιδα τελείωσαν. Και αντί να είμαστε πρωταγωνιστές, γινόμαστε οι τελευταίοι που έχουν δικαίωμα να μιλούν, έχοντας τη δαμόκλειο σπάθη των προστίμων πάνω από το κεφάλι μας.
Ο κάθε Πουλημάς, και δεν θέλω να προσθέσω κάτι στην κατάληξη του επιθέτου του, γιατί τον θεωρώ ανεπαρκή και ανίκανο για το ρόλο που του έχουν αναθέσει, έχει το δικαίωμα να σου μαυρίσει την ψυχή με τα λάθη του, να αλλοιώνει αποτελέσματα, να πουλά ειρωνεία, γνωρίζοντας τη θέση ισχύος που βρίσκεται.
Και είμαστε υποχρεωμένοι να γινόμαστε... ραγιάδες σε ότι υποδεικνύει. Υπηρετώ 3,5 χρόνια το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τη θέση του προέδρου. Δεν μπήκα ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ, δεν έδωσα δικαιώματα. Ήμουν πάντα στην εξέδρα, αλλά η αγανάκτηση με οδηγεί σε αυτή τη δήλωση.
Σε ένα πολύ επικίνδυνο τάκλιν δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Γεωργιάδη του Εθνικού, ενώ ο διαιτητής ήταν έτοιμος να την βγάλει, λόγω διαμαρτυρίας των αντιπάλων, παρασύρθηκε και δεν το έκανε. Σε αντίστοιχη φάση, με υπόδειξη παραγόντων του Γαζώρου, έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ναστόσκι, ενώ δεν υπήρχε καν παράβαση. Δύο καθοριστικές φάσεις, που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Επίσης, όσες κάρτες πήραν οι παίκτες της Αναγέννησης ήταν καθ’ υπόδειξη παικτών του Γαζώρου, τους οποίους άφηνε ατιμώρητους για τις προτροπές αυτές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα