Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Παναχαϊκή κατά διαιτητή Βάτσιου και Σαρρή

Κατά την προσφιλή τακτική της η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, την οποία και χαρακτήρισε εσκεμμένη, θεωρώντας πως ο διαιτη΄τής Βάτσιος αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο συναρπαστικό 3-3 στο Ελ Πάσο...
Η ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σήμερα με εσκεμμένα λάθη των διαιτητών έχασε πάλι δύο βαθμούς που κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η ΚΕΔ όρισε ως διαιτητή τον Βάτσιο ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι με τον Πιερικό με τις αποφάσεις του και τις αποφάσεις των βοηθών του πάλι είχε στερήσει την νίκη από την Παναχαϊκή.
Κ. Σαρρή την πρώτη Κυριακή ήταν ο Βάτσιος και οι δύο επόπτες, την δεύτερη Κυριακή ο Καριοφύλης ακύρωσε κανονικό γκολ που το δείχνει ακόμα το YouTube, την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο επόπτες από την Αθήνα κατακύρωσαν γκολ οφσάιντ στην Λάρισα και ακύρωσαν κανονικό γκολ του Mapuku που θα το έδινε ακόμα και ο Πηλαδάκης. Σήμερα στην Καλλιθέα 90 λεπτά υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο.
Η ομάδα αυτή πέτυχε 3 πεντακάθαρα γκολ, 2 δοκάρια και 15 τελικές προσπάθειες και όμως τελικώς ήρθε 3-3 με μια ομάδα που δεν έκανε ούτε μια φάση και αφού προηγουμένως ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι του γνωστού για τα ανύπαρκτα πέναλτι που κερδίζει Μαρουκάκη και ισοφαριστήκαμε στο τέλος με ένα τριπλό επιθετικό φάουλ στο κεφάλι του τερματοφύλακα μας. Εμείς δεν το βάζουμε κάτω και στο τέλος θα πάρουμε το πρωτάθλημα όπως το πήραμε και στην Γ’ Εθνική, με απέναντί μας όλο το σύστημα της παρανομίας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα