Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτες καταγγελίες των οπαδών της Μονπελιέ εναντίον της ελληνικής αστυνομίας

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησαν οι οπαδοί της γαλλικής Μονπελιέ, μετά την...εμπειρία τους στο Καραϊσκάκη και την επιστροφή τους στη Γαλλία. Οι Γάλλοι καταγγέλουν τους Έλληνες αστυνομικούς για τυφλή και αναίτια βία που οδήγησε στον τραυματισμό πολλών από αυτούς! Το γεγονός δεν συμβαίνει για πρώτη φορά καθώς πέρυσι και οι οπαδοί της Μαρσέιγ που είχαν έρθει στο Καραίσκάκη είχαν παραπονεθεί για τους ίδιους λόγους!

Στην ιστοσελίδα mediaterranee.com παρατίθενται οι δηλώσεις κάποιων από τους Γάλλους οπαδούς:«Η Αστυνομία έψαχνε αφορμή για να μας επιτεθεί. Τέσσερα άτομα στέκονταν στο τελευταίο σκαλί και παρακολουθούσαν την είσοδο των υπολοίπων. Οι αστυνομικοί, αντί να τους πουν να φύγουν από το σημείο, άρχισαν να τους δέρνουν. Εκτός από τους φιλάθλους επιτέθηκαν ακόμα και στον υπεύθυνο ασφαλείας της Μονπελιέ, ο οποίος πήγε να τους μιλήσει για να σταματήσουν! Τότε, εκτοξεύθηκαν δύο φωτοβολίδες προς την Αστυνομία, προκειμένου να τους πείσουμε να σταματήσουν, αλλά άρχισαν να μας χτυπούν ακόμη πιο δυνατά. Τρία άτομα είχαν σπασμένα χέρια και άλλοι τόσοι είχαν ανοιγμένα κεφάλια», ανέφερε οπαδός της Μονπελιέ ,
ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ήταν τρομερ Κάποιοι ήταν φοβισμένοι και κάποιοι άλλοι τυχεροί… Ανοιγμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια και αστυνομικοί που απειλούσαν να μας σκοτώσουν. Είναι απίστευτο να απειλείται η ζωή σου σε ματς Champions League και μάλιστα χωρίς λόγο. Χτυπούσαν τους οπαδούς για να κάτσουν, έσπρωχναν τις γυναίκες και γενικά επικρατούσε αναρχία. Ακόμα και κάποιον που είχε πέσει τον χτυπούσαν στην πλάτη με όλη τους τη δύναμη. Και όταν φεύγαμε για να πάμε στα πούλμαν, μας χτυπούσαν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα