Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Συγχώνευση Κασσιώπης-Τρικάλων?

Μια νέα συγχώνευση φαίνεται πως σχεδιάζεται στο χώρο της Football League 2...Πριν κάποιους μήνες ήταν στα σκαριά η συγχώνευση Εθνικού και Γλυφάδας, η οποία και ματαιώθηκε (προσωρινά έστω) λόγω νομικών προβλημάτων...Τώρα δύο άλλες ομάδες σκέφτονται να "ενώσουν" τις δυνάμεις τους, και ο λόγος για τα Τρίκαλα και την Κασσιώπη!
Οι Τρικαλινοί θέλουν πολύ να παίξουν στη Football League 2, και υπάρχει η σκέψη η ομάδα της Θεσσαλίας να συστρατευτεί με την ομάδα της Κέρκυρας, την Κασσιώπη και να παίξουν στη Γ Εθνική!Συνάντηση με θέμα τη συγχώνευση της Κασσιώπης με τα Τρίκαλα φέρονται να είχαν οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Κουτσούρης και Ζαχόπουλος, οι οποίοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προσεχή Κυριακή.
Οι όροι της πιθανής συγχώνευσης παραμένουν άγνωστοι, όπως και η ονομασία της νέας ομάδας που θα αγωνίζεται στη Football League. Θα γίνει εξαγορά ΑΦΜ από πλευράς Τρικάλων? Η νέα ομάδα θα λέγεται ένωση Τρικάλων-Κασσιώπης αρχικά και σκέτο Τρίκαλα μετά από κάποιους μήνες όπως δήλωσε ο Κουτσούρης?Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα αυτό...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα