Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αγροτικός Αστέρας:"Ανδρείκελο και τιποτένιος διαιτητής"

Έξαλλοι είναι στον Αγροτικό Αστέρα με τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό και οι διοικούντες της ομάδας του Ευόσμου εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εκσφενδονίζουν"μύδρους"εναντίον του διαιτητή και των βοηθών του, χαρακτηρίζοντάς τους ανδρείκελα και τιποτένιους!
Η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα:«Το προχθεσινό ντέρμπι του 2ου ομίλου της Δ Εθνικής, ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Καμπανιακό, εξελίχθηκε σε μία δυσάρεστη έκπληξη για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ένα τρίο περίεργων τύπων με σφυρίχτρα και σημαιάκια, κατάφεραν να βάλουν φωτιά στο παιχνίδι και παραλίγο να το τινάξουν στον αέρα. Από το πρώτο λεπτό αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τι γίνεται…
Μια άδικη αποβολή στο 25’, τουλάχιστο τρεις φάσεις με καταφανέστατα οφσάιντ, συνεχή σφυρίγματα υπέρ της Χαλάστρας, αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες στους παίκτες μας και ένα γκολ από θέση οφσάιντ, ενώ η πρώτη κίτρινη κάρτα υπέρ μας δόθηκε στο 80ο λεπτό!!!
Δυστυχώς για αυτούς οι νεαροί παίκτες μας, δείχνοντας τεράστια αποθέματα υπομονής, τους χάλασαν τα σχέδια, ενώ στο τέλος λίγο έλειψε να γίνει η ανατροπή. Ζητούμε συγνώμη από τον αυτοαποκαλούμενο διαιτητή ονόματι Γεωργιτσόπουλο, γιατί το γκολ μας στο 80’ ίσως του χάλασε τα σχέδια. Ξέρουμε εκ των προτέρων ότι τίποτε δεν βγαίνει με ανακοινώσεις, αλλά… Μήπως η προχθεσινή διαιτησία ήταν μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει; Μήπως δεν ήταν τίποτε τυχαίο;
Η ιστορία και το βάρος του ονόματος του Αγροτικού Αστέρα δεν συγκρίνεται με μικρούς και τιποτένιους. Δεν θα αφήσουμε να επαναληφθεί αυτή η ιστορία, ούτε εντός, ούτε εκτός έδρας, ενώ την επόμενη φορά δεν θα μπούμε στην διαδικασία να προστατέψουμε κανένα ανδρείκελο που θα παίξει με την νοημοσύνη και την υπομονή μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα