Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Μώραλης:"Στόχος να γίνουν 14 οι ομάδες στη Σούπερ Λίγκα!"

Στους σπουδαστές του ΙΕΚ Δομή μίλησε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης και έβγαλε είδηση, καθώς ανακοίνωσε πως στόχος της Λίγκας είναι παρά την αναδιάρθρωση τώρα στην οποία είναι αντίθετος, οι ομάδες να ξαναγίνουν 14 από το 2016/2017!Ο Μώραλης είπε επίσης εκτός των άλλων πως στην Ελλάδα οι διαιτητές είναι πολύ κακοί...
Απόσπασμα από όσα είπε ο Μώραλης:"Είμαι κάθετα αντίθετος με την αναδιάρθρωση γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει ούτε τις 16 ομάδες, πόσο μάλλον τις 18. Προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία για τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή μας ζητήθηκε από την Πολιτεία να το κάνουμε και δεν μπορούσε να μην γίνει δεκτό. Υπάρχει προοπτική, στόχος, για να μειωθούν οι ομάδες το 2015 ξανά σε 16 και συζητάμε την περίπτωση το 2016/2017 να γίνουν 14.
Η Σούπερ Λιγκ δεν έχει καμία σχέση με τη διαιτησία. Δεν πιστεύω ότι οι διαιτητές «τα παίρνουν» ή ότι είναι στημένοι, απλά δεν έχουμε καλούς διαιτητές.
Εγώ ζητάω να μην σηκώνουν οι πρόεδροι τους τόνους για την διαιτησία, γιατί νομίζει ο κόσμος ότι αυτό είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου. Το πραγματικά προβλήματα είναι π.χ. ότι στην ΑΕΚ παίκτες δεν έχουν να φάνε ή ότι στα Γιάννενα μπάζουν νερά τα αποδυτήρια.
Έχουμε κακούς διαιτητές δεν ξέρουν να αφήνουν πλεονέκτημα. Δεν αφήνουν να δούμε γρήγορο ποδόσφαιρο, σφυρίζουν πολύ συχνα."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα