Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τραυματίστηκε αστυνομικός από τα επεισόδια στην Πάτρα

Με θλιβερά επεισόδια ολοκληρώθηκε ο αγώνας της παναχαίκής με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Αγυιάς.Τα παρατράγουδα άρχισαν πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν ο κύριος όγκος των φίλων των Πειραιωτών επέλεξε να μεταβεί στο γήπεδο με πορεία. Μέχρι τη στιγμή που κάποιος φίλαθλος της Παναχαϊκής (?)τους έβρισε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον πάρουν στο κυνήγι περίπου 100 άτομα και να αρχίσουν να τον χτυπούν μόλις τον έπιασαν στην είσοδο μιας πολυκατοικίας. Εκτός αυτού οι οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να προκαλούν φθορές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο, όταν ορισμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» που δεν είχαν εισιτήρια προσπάθησαν να μπουν με ντου στο γήπεδο και συγκρούστηκαν με άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι έκαναν και χρήση δακρυγόνων. Κατά τα επεισόδια αυτά τραυματίστηκε ένας αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση από οπαδό των Πειραιωτών, ο οποίος τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη!
Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου Ακόμα τραυματίστηκε στο μάτι (ευτυχώς ελαφρά) ακόμη ένας άνδρας της ΕΛ.ΑΣ.
Μέσα στο γήπεδο η ένταση δεν σταμάτησε. Οι οπαδοί των φιλοξενουμένων μπήκαν στη σκεπαστή εξέδρα σπάζοντας το κιγκλίδωμα που τη χώριζε με το πέταλο με αποτέλεσμα οι φίλοι της Παναχαϊκής, να μετακινηθούν με το ζόρι στη Θύρα 3.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα υπήρξαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και των αστυνομικών δυνάμεων, με αποτέλεσμα να γίνει και ρίψη δακρυγόνων...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα