Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Διαιτητής Δασκαλόπουλος προς Άρη:"Ναι ρε, σας έσφαξα!"

Απίστευτες καταγγελίες έχουν γίνει αναφορικά με το επεισοδιακό σαββατιάτικο (1/12) ματς Άρη - Ατρόμητου.
Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη Super 3» υποστηρίζει πως ο ρέφερι της αναμέτρησης Γιώργος Δασκαλόπουλος παραδέχεται πως «έσφαξε» τους Θεσσαλονικείς! Ο διαιτητής από την πλευρά του στο φύλλο αγώνος καίει τον Άρη για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το 90’ γράφοντας για επίθεση προς τον ίδιο από πέντε αγνώστους!  
"Πέντε άγνωστοι κινήθηκαν προς το μέρος μου και με έβρισαν",αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο Κορίνθιος ρέφερι, ενώ άκρως επιβαρυντική είναι η αναφορά του στον γενικό αρχηγό του Άρη Γιώργο Κολτσίδα (γίνεται λόγος για φραστική επίθεση).
Η πολύ αιχμηρή ανακοίνωση των οργανωμένων του Άρη αναφέρει:
 «‘‘Ναι ρε σας έσφαξα τι θες; Αύριο θα με παρακαλάς…’’ Αυτές ήταν κάποιες απ τις εκφράσεις που ξεστόμισε ο γελοίος Δασκαλόπουλος μετά το τέλος τ αγώνα. Έτσι απαντούσε στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας μας… καθαρή σφαγή στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Επιθετικά φάουλ κ απλωμένο χέρι για να έρθει το ματς Χ… Δεν μας νοιάζει αν η ομάδα γύρισε πίσω ή ολιγωρήσαμε σε κάποιες φάσεις.. Όταν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος μας ενδιαφέρει μόνο αυτό… ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει από δω κ πέρα δεν ελπίζουμε να αλλάξει κάτι όπως δεν ελπίζουμε να ξυπνήσουν κάποιοι εκεί στο υφ. Αθλητισμού… Ο κόσμος είναι εκτός εαυτού κ εμείς σηκώνουμε τα χέρια μας ψηλά… Και έξω είχαμε για επιδόρπιο αλόγιστη χρήση χημικών (κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος όταν οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα)από τους μάγκες που μικροί έπαιζαν μόνο μήλα στο σχολείο αφού τα αγοράκια δεν τους έπαιζαν ποδόσφαιρο.. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Κ ΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ Μ… ΞΥ-ΠΝΑ-ΤΕ…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα