Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Συγχώνευση Κορδελιού-Ελευθεριακού

Της μόδας έχουνε γίνει οι σκέψεις για συγχωνεύσεις ομάδων το τελευταίο διάστημα..Μία τα οικονομικά προβλήματα, μία η συνειδητοποίηση πως"η ισχύ εν τη ενώσει", όλο και περισσότερες ομάδες σκέπτονται τη συγχώνευση προκειμένου να επιβιώσουν και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσουν σε ένα ποδοσφαιρικό χάρτη που διαρκώς αλλάζει....
 Το τρίμηνο που μας πέρασε υπήρχαν δυο παρολίγον συγχωνεύσεις (μεταξύ Εθνικού και Γλυφάδας και Τρικάλων και Κασσιώπης), οι οποίες και "κόλλησαν" όμως την τελευταία στιγμή.
Τρίτη και φαρμακερή όμως όπως φαίνεται μιας και Κορδελιό και Ελευθεριακός έχουν αποφασίσει από κοινού τη συγχώνευσή τους σε μία ομάδα! Οι πρόεδροι των δύο ομάδων μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση από κοινού μιλώντας για την κίνηση αυτή:
 «Μετά από συζητήσεις μεταξύ των προέδρων κ.κ. Στέφανου Βογιατζή και Χρόνη Παπαβραμίδη, καθώς και των διοικήσεων των σωματείων, ΤΑΠ Οδυσσέα Κορδελιού και Α.Σ. Ελευθεριακού, ωρίμασε η ιδέα της συγχώνευσης των δύο ιστορικών συλλόγων. Στόχος της κίνησης αυτής είναι να συσπειρωθεί όλος ο κόσμος της περιοχής Ελευθερίου-Κορδελιού, υπό το γενικό σύνθημα “Μια περιοχή-μια ομάδα” και την καθιέρωση αυτής στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες. Στα άμεσα σχέδια των δύο διοικήσεων είναι η από κοινού διοργάνωση του ετήσιου χορού των δύο ομάδων. Για το Δ.Σ. του ΤΑΠ Οδυσσέας Κορδελιού, ο πρόεδρος Στέφανος Βογιατζής. Για το Δ.Σ. του ΑΣ Ελευθεριακός, ο πρόεδρος Χρόνης Παπαβραμίδης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα