Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Παράπονα Καλαμάτας για το διαιτητή Σχίζα, στο 1-1 στα Χανιά

Στο 1-1 έμεινε ο ΑΟ Χανίων στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, όμως οι Καλαματιανοί έχουν έντονα παράπονα από το διαιτητή του αγώνα, τον Αθηναίο Σχίζα. Παράπονα όμως έχουν και οι Χανιώτες για κάποιες φάσεις και αναμένουμε με περιέργεια τη βαθμολογία στον Αθηναίο διαιτητή...

Ο προπονητής των Πελοποννήσιων Ζόραν Γέφτοβιτς, τόνισε στη συνέντευξη τύπου, πως αν οι διαιτητές δεν έκαναν λάθη η ομάδα του θα είχε πάρει τη νίκη, μιας και το αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα την Καλαμάτα.
Οι δηλώσεις Γέφτοβιτς:«Το σκορ τότε ήταν ήδη 0-1 για τη Μαύρη Θύελλα και αν ο κύριος διαιτητής «σφύριζε» τις δύο αυτές καταφανέστατες παραβάσεις, τότε η Καλαμάτα δεν θα έχανε με τίποτα πια την νίκη. Ο Πασάς σηκώθηκε δύο μέτρα στον αέρα. Τέτοιο πράγμα πια δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου.
Πιστεύω λοιπόν ότι στη φάση του 14' έγινε πέναλτι στον παίκτη μας και θα υπήρχε και αποβολή του τερματοφύλακα του ΑΟΧ, με πιθανότητα να γίνει το σκορ 0-2 και εκεί θα είχαμε τη νίκη στα χέρια μας. Θεωρώ ότι αδικηθήκαμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ενώ στο δεύτερο μέρος ήμασταν μπορώ να πω πιο κακοί. Ωστόσο, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφορα...», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μαύρης Θύελλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα