Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Καλλιθέα:"Ανίκανος ο διαιτητής Γιαννουλάκης"

Οργισμένοι εμφανίζονται στην Καλλιθέα με τις αποφάσεις του διαιτητή Γιαννουλάκη, ο οποίος όπως υποστηρίζουν ευθύνεται για το ισόπαλο 0-0 με τον Ηρακλή...Οι Καλλιθεάτες διαμαρτύρονται για την ακύρωση ενός γκολ της ομάδας και για ανύπαρκτα οφσάιντ, και καλεί την ΚΕΔ να λάβει τα απαραίτητα μέτρα:
Η ανακοίνωση της Καλλιθέας:
"Όταν ο διαιτητής ακυρώνει κανονικό γκολ, όταν ο διαιτητής δύο φορές ανακόπτει επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάϊντ τη στιγμή που ο παίκτης φεύγει μόνος του προς την αντίπαλη εστία, όταν ο διαιτητής ζητά από τον αιμόφυρτο παίκτη μας να σηκωθεί θεωρώντας ότι κάνει “θέατρο”, όταν ο διαιτητής χρεώνει με κίτρινες κάρτες ποδοσφαιριστές για αιτίες που μόνον εκείνος ανακάλυψε, όταν σε όλο τον αγώνα σφυρίζει φάουλ χρησιμοποιώντας δύο μέτρα και δύο σταθμά, τότε ο διαιτητής αυτός είναι τουλάχιστον ανεπαρκής.
Η χθεσινή διαιτησία του κ. Γιαννουλάκη στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή, αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν έχουμε στοιχεία να του καταλογίσουμε πρόθεση, του καταλογίζουμε όμως ανεπάρκεια, ανικανότητα και προκλητική προσπάθεια προστασίας του γηπεδούχου.
Καλούμε την ΚΕΔ και την ΕΠΟ να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατευθούν οι ομάδες από τέτοιες διαιτησίες".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα