Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σπανός:"Φεύγω τέλος του έτους από τον Ατρόμητο!"

Κεραυνός εν αιθρία ήταν για τον Ατρόμητο, η δήλωση του μεγαλομετόχου της ομάδας Γιώργου Σπανού πως φεύγει από την ομάδα των δυτικών προαστίων!
Ο Σπανός απογοητευμένος από τις αποδοκιμασίες μερίδας των οπαδών προς το πρόσωπό του , μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την ήττα με 1-2, προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο στοτέλος του έτους αφήνοντας..."στήλη άλατος" τους παρευρισκομένους και σκορπώντας ανησυχία στους οπαδούς του Ατρομήτου:
Οι δηλώσεις Σπανού:«Διανύω τους τελευταίους μου μήνες στον Ατρόμητο. Θα κρατήσω τις μετοχές στην κατοχή μου μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα τις αφήσω στο δήμαρχο κ. Παχατουρίδη και στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Αφήνω μια ομάδα ενώ βγήκε στην Ευρώπη και καθαρή από χρέη», είπε αρχικά ο Γιώργος Σπανός, αφήνοντας έκπληκτο όποιον άκουγε τις δηλώσεις του, και συνέχισε: «Δεν είναι δυνατό να αποδοκιμάζονται παίκτες, προπονητές και διοίκηση επειδή η ομάδα έκανε μια ήττα ύστερα από τόσες αγωνιστικές. Είναι μια αρρωστημένη κατάσταση».
Δίπλα του εκείνη τη στιγμή ήταν και ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του Γιώργου Σπανού, αρκέστηκε να πει: «Δεν νοείται Ατρόμητος χωρίς Σπανό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα