Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Πέτρος Θεοδωρίδης"Ντρέπομαι για το ποδόσφαιρό μας, να το χαίρονται!"

Η ήττα του Πανσερραϊκού στην Μυτιλήνη από την Καλλονή, με τον τρόπο που ήρθε, άφησε με πολλά παράπονα τους ανθρώπους της ομάδας των Σερρών. Οι Σερραίοι διαμαρτύρονται τόσο για το γκολ των γηπεδούχων όσο και για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε και βάλλουν κατά της διαιτησίας Συμεωνίδη, με δηλώσεις τόσο του προέδρου της ομάδας Πέτρου Θεοδωρίδη που ανέφερε πως ντρέπεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και του προπονητή του Πανσερραϊκού Μιχάλη Γρηγορίου που εξέφρασε πως η ομάδα του αισθάνεται τουλάχιστον αδικημένη:
Οι δηλώσεις Θεοδωρίδη: «Συγχαρητήρια στην ελληνική διαιτησία. Φέτος έχουμε έξι κόκκινες κάρτες. Το κακό έχει παραγίνει. Πρέπει κάποιος να μας πει τι συμβαίνει, για να ξέρουμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Αν παίρνουν εντολές εις βάρος μας, θα πρέπει να μας το πουν. Είναι ντροπή να φωνάζουμε πάντα σε κόσμια επίπεδα και να μη μας ακούν. Αν θέλουν τέτοιο ποδόσφαιρο, να το χαίρονται. Ντρέπομαι. Φτάνει πια!».
Και οι δηλώσεις Γρηγορίου «Για ακόμα μία φορά είμαστε αδικημένοι. Στο γκολ που έβαλε η Καλλονή έχει προηγηθεί φάουλ σε παίκτη μας. Εκτός από το πρώτο τέταρτο, ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τόσο κακές συνεχόμενες διαιτησίες, πρέπει να προσπαθούμε όλο και περισσότερο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα