Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Φουρτάδο:"Θα κινδυνεύσει η ζωή όσων είναι στην ΑΕΚ με το τέλος του πρωταθλήματος!"

Στην ιστοσελίδα «Maisfutebol», όπου τοποθετούνται ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία που αγωνίζονται στο εξωτερικό, μίλησε ο 29χρονος επιθετικός της Ενωσης Εμίλιο Φουρτάδο, περιγράφοντας με τα πιο μελενά χρώματα την κατάσταση στην Ένωση. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Φουρτάδο, στην ΑΕΚ θα κινδυνεύσει η ζωή κάποιων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!

"Την επόμενη του αγώνα στην Τρίπολη, στην προπόνηση ήρθαν 30-40 οπαδοί, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με σίδερα, κοντάρια κι άλλα επικίνδυνα αντικείμενα. Έγινε μια συζήτηση, οι τόνοι ανέβηκαν και επιχείρησαν να μας επιτεθούν. Ο προπονητής μας προσπάθησε να τους μιλήσει και τον απώθησαν. Ήταν σκηνές ταινίας τρόμου. Η μόνη λύση ήταν να φύγω για τα αποδυτήρια γρήγορα, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Περιμέναμε για πολλές ώρες να έρθει η αστυνομία, αλλά δεν εμφανίστηκε. Μόνο όταν η κατάσταση εκτονώθηκε καταφέραμε εμείς οι παίκτες να φύγουμε όλοι μαζί από το προπονητικό κέντρο, χωρίς προβλήματα.
Ευχαριστώ το Θεό που όλα τέλειωσαν καλά. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, κάτι πολύ ατυχές ό,τι συνέβη. Εμείς οι παίκτες κινδυνεύουμε να ζήσουμε κάτι ανάλογο στο μέλλον ή και ακόμη χειρότερα αν δεν βελτιωθεί η θέση μας στη βαθμολογία. Θα τολμούσα να πω πως θα κινδυνεύσει ακόμη και η ζωή όσων είναι στην ΑΕΚ με το τέλος του πρωταθλήματος".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα