Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μίτσελ:"Πήγαν όλα στραβά με Λεβάντε"

Η τραγική εμφάνιση του Ολυμιακού στην Ισπανία προκάλεσε και την βαριά του ήττα με 3-0 και πιθανότατα και τον αποκλεισμό από το Europa League...Ο προπονητής των ερυθρολεύκων Μίτσελ δήλωσε πως όλα πήγαν στραβά για την ομάδα του...Ο ίδιος ευτυχώς που είναι λίγες μέρες στην ομάδα και δεν προλαβαίνει να τον πάρει η μπάλα...
Οι δηλώσεις Μίτσελ:«Σήμερα έγιναν πολλά πράγματα εναντίον μας ειδικά στο πρώτο μέρος. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ματς. Με την πρώτη ευκαιρία η Λεβάντε μας έβαλε γκολ και μετά χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε και κύρια αιτία γι' αυτό ήταν πως όσο περνούσε ο χρόνος μας έβρισκε να έχουμε χάσει όλο και πιο πολύ την συγκέντρωσή μας. Δεν καταλάβαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε να κάνουμε και η Λεβάντε μας κέρδισε με έναν τρόπο όπου φοβόμασταν ότι θα χάναμε στην Ισπανία.
Έχω άποψη για το πέναλτι και για τον διαιτητή και για το παιχνίδι της ομάδας μου. Μπορώ να εκφραστώ όμως μόνο για την εικόνα του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω το τι θα ήταν χειρότερα για εμάς από το σημερινό 3-0. Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα αλλά πόσο χειρότερα; Θα μπορούσαμε να παραπονεθούμε για πολλά πράγματα αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είχε κανένα αντίκρισμα και ουσία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα