Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Νέα μπλεξίματα για Βύζαντα και Νίκη Βόλου

Το διαιτητικό δικαστήριο ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά στο μάτι του κυκλώνα είναι Νίκη Βόλου και Βύζαντας Μεγάρων...
Ο λόγος ασφαλώς παλιές οφειλές και οι δύο ομάδες βρίσκονται μπροστά στο φάσμα της αφαίρεσης δύο βαθμών και στην κατακύρωση των αγώνων τους από δω και στο εξής στους αντιπάλους τους...αν πληρώσουν φυσικά λύνονται όλα!
Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:"Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 329/2012 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ. Επιβάλλει στην καθ’ ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από 12.02.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος υπολοίπου ποσού των 10.604,00 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής, καθώς και του ποσού των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 549/2012 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.
2. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΜΟΥ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 301/2012 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ. Επιβάλλει στην καθ’ ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από 12.02.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 3.915,00 ευρώ, νομιμοτόκως όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και του ποσού των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 405/2012 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα