Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πανσερραϊκός:"Απαιτούμε σεβασμό κύριοι της ΕΠΟ"

Ανακοίνωσή εξέδωσε ο Πανσερραϊκός, με την οποία οι Σερραίοι καταφέρονται εναντίον του 4ου διαιτητή, Αγγελάκη και του επόπτη Αργυρού που τους θεωρούν υπαίτιους για την ήττα στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Οι Σερραίοι επισημαίνουν πως απλά απαιτούν σεβασμό...
Απόσπασμα από την ανακοίνωση: "Επειδή ο Πανσερραϊκός αυτό το διάστημα έχει σοβαρότερα προβλήματα να επιλύσει με πρώτιστο την αποκατάσταση της υγείας του Προέδρου μας και δεν ψάχνει για δικαιολογίες για την ήττα από την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, άλλωστε έχει υποστεί και άλλες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα με κακές διαιτησίες και δεν διαμαρτυρήθηκε,(ίσως ήταν λάθος μας) σήμερα όμως θεωρούμε ότι το ποτήρι ξεχείλισε.
Ο Πανσερραϊκός έχει τεράστιο όνομα και χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι κυριολεκτικά υποφέρουν παρακολουθώντας τον να γίνεται βορά στις ορέξεις του οποιουδήποτε, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και απαιτούμε σεβασμό. Καλούμε τους αρμόδιους της ΕΠΟ να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους και να απομακρύνουν αυτούς που επιθυμούν το πισωγύρισμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα