Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Βολές Πάτση εναντίον Μανωλά!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star Fm μίλησε ο πρόεδρος των Θεσσαλών, Ανδρέας Πάτσης, αναφερόμενος τόσο στον νέο προπονητή της Νίκης Βόλου Γιώργο Χατζάρα, αλλά κατ εμάς μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν οι...ευθείες βολές που εξαπέλυσε εναντίον του πρώην προπονητή της ομαδας Στέλιου Μανωλά!
Παρατίθεται ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: "Όλοι είμαστε εύθικτοι, όμως θα πρέπει να αγωνιστείς με πείσμα και με ψηλά το κεφάλι στην αλάνα της Β’ Εθνικής. Ο κ. Μανωλάς ήρθε και χαιρέτησε τους παίκτες και από την προηγούμενη Κυριακή δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Είχα την εντύπωση ότι θα το ξανασκεφτεί. Δεν είμαι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά κανενός. Ο Στέλιος μας είπε ότι έχει υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Δηλαδή εμείς τι έχουμε; Εμείς είμαστε πολύ πιο περήφανοι. Είμαστε ομάδα πρότυπο και μοντέλο σε πολλά επίπεδα.
Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον κ. Στέλιο Μανωλά στο μέλλον. Το να σε υποστηρίζω, να σου δίνω τα πάντα και αν με αδειάζεις και εμένα και τους παίκτες του σου και τον λαό της Νίκης είναι ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Ο Στέλιος Μανωλάς έχει βιώσει ως παίκτης την παράγκα. Δεν μπορεί ξαφνικά να ανακαλύπτει τον τροχό και να λέει σας παρατάω όλους, επειδή μας κυνηγάει η διαιτησία. Περάσαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πέσαμε από τις πρώτες θέσεις. Κάποιοι άνθρωποι δεν αντέχουν να πολεμάνε και να ξανασκαρφαλώνουν στην κορυφή. Θέλουν να είναι συνέχεια στην κορυφή, για να παίρνουν μόνο επαίνους. Μείναμε όλοι σύξυλοι με την απόφασή του. Θεώρησα υπερβολική τη φυγή του. Του είπα ότι μας διαλύει όλους. Πάνω απ’ όλα είναι κακό για την ψυχολογία των παικτών. Έψαχνε αφορμή να φύγει με μια ηρωική έξοδο. Του την έδωσε ο αγώνας με τον Ηρακλή Ψαχνών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα